versoepelingen Corona-maatregelen

De coronacijfers blijven de goede kant op gaan, maar Corona is niet verdwenen. We blijven dan ook voorzichtig. Daarom blijven binnen Gezondheidscentrum Camminghaburen nog enkele coronamaatregelen gelden:

·         De 1,5 meter afstandsregel vervalt. Er zullen nog wel patiënten en/of medewerkers zijn die het prettig vinden om nog 1,5 meter afstand te houden. Gun elkaar, bijvoorbeeld in de wachtkamer, de ruimte.

·         Voor patiënten is het niet meer verplicht om een mondneusmasker te dragen. Het dragen van een mondneusmasker mag natuurlijk wel als u dat wilt. Heeft u corona gerelateerde klachten maar geen corona? Of wacht u op een PCR-uitslag maar heeft u wel toestemming om te komen? Dan vragen we u wel een mondneusmasker te dragen.

Medewerkers zullen nog wel een mondneusmasker dragen indien zij binnen 1,5 meter zorg verlenen.

·         Heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid), koorts of een koortsig gevoel? Doe dan eerst thuis een zelftest. Als blijkt dat u corona heeft, kom dan niet naar het gezondheidscentrum. Neem telefonisch contact op als u een afspraak heeft.