CONTACT

Wilt u een mutatie, wijziging of melding maken bij uw huisarts of apotheek klik dan op één van de desbetreffende (inschrijf)formulieren.

 
LSP Toestemming
 
Goede, veilige en snelle zorg begint met informatie. Via het Landelijk Schakelpunt Informatie (LSP) kunnen zorgaanbieders de belangrijke gegevens over onze gezondheid delen met elkaar. Maar alleen als het nodig is én alleen als u daar toestemming voor hebt gegeven. Via www.volgjezorg.nl kunt u deze toestemming regelen. Op Volgjezorg kunt u ook volgen wat er met uw medische gegevens gebeurt. Geen internet en wel toestemming geven? Aan de balie bij het gezondheidscentrum zijn folders met een formulier verkrijgbaar.

 

 

Online campagne Volg je zorg

De VZVZ voert van februari tot aan de zomer 2019 online campagne voor Volgjezorg. Het doel is mensen bekend te maken met Volgjezorg en de mogelijkheid online toestemming te regelen voor de uitwisseling van medische gegevens via de persoonlijke omgeving op Volgjezorg. Daarnaast worden mensen erop gewezen dat zij via Volgjezorg zelf kunnen controleren wat er met hun medische gegevens is gebeurd.