Meer info

Medicijnen thuis bezorgd

 

Op verzoek worden uw medicijnen bezorgd.

Vragen? Kom langs of mail; apotheek@gc-camminghaburen.nl.

content image

Kwaliteit

Voor Apotheek Gezondheidscentrum Camminghaburen is kwaliteit erg belangrijk. Wij werken hiervoor onder andere samen met alle huisartsen in Leeuwarden, de thuiszorgorganisaties en het ziekenhuis.

Wij willen dat u voor uw persoonlijke situatie het beste geneesmiddel krijgt met de beste informatie.

Om de kwaliteit te waarborgen vinden er regelmatig ‘audits’ plaats. Dit zijn momenten waarop een externe professional komt kijken of de zorg in de apotheek goed is. De apotheek is gecertificeerd volgens de HKZ normen (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk geeft aan dat de apotheek voldoet aan alle voorwaarden om optimale en verantwoorde zorg te kunnen leveren. De apotheek meet structureel haar kwaliteit en verbetert die waar nodig. Klik hier voor ons HKZ Certificaat. 

Wij meten onze kwaliteit door een continu klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. U kunt hiervoor per e-mail benadert worden. 

De apotheek is gecertificeerd als erkend hulpmiddelen leverancier door de stichting SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. De erkende leverancier levert een hulpmiddel dat goed is afgestemd op de zorgvraag en blijft ervoor zorgen dat het hulpmiddel past bij uw behoefte. Zo controleert de leverancier ook nadien of de juiste oplossing is gekozen. Klik hier voor ons SEMH certificaat

De apotheek voldoet aan alle geldende kwaliteitseisen van de beroepsgroep en de inspectie voor de gezondheidszorg. Klik hier voor het overzicht van deze eisen.

Heeft U zelf suggesties ter verbetering van onze service en dienstverlening neem dan contact met ons op: apotheek@gc-camminghaburen.nl

Hulpmiddelen

Voor hulpmiddelen en vragen over hulpmiddelen kunt u bij de apotheek terecht. Mail: apotheek@gc-camminghaburen.nl

Wanneer u last heeft van urine verlies kunt u bij de apotheek langs komen. Samen zorgen we dat u het beste materiaal krijgt.

U kunt ook bij ons terecht voor hulpmiddelen bij diabetes (glucosemeters, teststrips, naaldjes) en verbandmaterialen.

De apotheek wordt regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit van de hulpmiddelen zorg. Dit wordt uitgevoerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SEMH (Stichting Erkenninsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen).

De apotheek is door deze organisatie gecertificeerd. Deze certificering en erkenning is voor u belangrijk omdat dit betekent dat u er van uit kunt gaan dat u goede persoonlijke zorg krijgt. Klik hier voor informatie over SEMH. U komt op de webpagina ‘SEMH staat voor kwaliteit’. Klik hier voor informatie over de onafhankelijke geschillencommissie van SEMH.