KINDERFYSIOTHERAPIE

Skrep Kinderfysio
in samenwerking met Gezondheidscentrum Camminghaburen.
Kinderfysiotherapie wordt in het Gezondheidscentrum Camminghaburen uitgevoerd door en onder verantwoordelijkheid van een kinderfysiotherapeut van Skrep Kinderfysio. Iedere ouder hoopt dat zijn of haar kind zich ontwikkelt tot een gezond en evenwichtig mens.

Dat het door te spelen, te sporten en te leren zich de vaardigheden eigen maakt om uit te groeien tot een volwassene die in balans is en zichzelf kan redden in deze wereld. Meestal gaat dat goed. Maar soms ook niet. Of er nu sprake is van een (ernstige) aandoening of van lichte motorische problemen, Skrep Kinderfysio neemt elke hulpvraag serieus. De kinderfysiotherapeut is immers gespecialiseerd in het bewegend functioneren van kinderen van 0 tot 18 jaar.

Samenwerken
Skrep Kinderfysio werkt samen met een aantal fysiotherapiepraktijken en gezondheidscentra in Tytjerksteradiel, Achtkarspelen en Leeuwarden. Daarmee maken we kinderfysiotherapie zo makkelijk mogelijk bereikbaar. Skrep Kinderfysio kan behandelen in de fysiotherapiepraktijk van het Gezondheidscentrum Camminghaburen, aan huis of in een aantal gevallen op school.

De keuze daarin wordt in overleg met de (ouders/verzorgers van de) cliënt gemaakt. Behandeling door de kinderfysiotherapeut wordt, in de meeste gevallen, volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Alle therapeuten van Skrep Kinderfysio staan geregistreerd in het kwaliteitsregister KNGF.

Aanmelding en vervolg
Aanmelden kan via de fysiotherapiepraktijk van het Gezondheidscentrum Camminghaburen waarmee Skrep Kinderfysio samenwerkt. De aanmelding wordt direct doorgemeld door de fysiotherapeuten van het Gezondheidscentrum Camminghaburen naar Skrep Kinderfysio. Voor het afzeggen en/of wijzigen van een afspraak kunt u ons bereiken via de afsprakenlijn.

Skrep Kinderfysio neemt zo snel mogelijk contact met u op om een eerste afspraak te maken. Tijdens dat moment onderzoekt en bekijkt de kinderfysiotherapeut het kind. Op basis van de resultaten daarvan wordt een behandelplan opgesteld en wordt er, na uw goedkeuring, gestart met de behandeling. Het is ons streven om onderzoek en behandelingen voor het kind altijd zo leuk mogelijk te maken.

Afspraak maken voor kinderfysiotherapie
Afspraken kinderfysiotherapie maken, wijzigen, afzeggen:

Skrep-afsprakenlijn
T: (06) 2209 4680
(Maandag t/m vrijdag)

Meer informatie:

content image